Studievaart B.V. is opgericht door:
Gertrude Punt-Stoopendaal en Monique Meulenkamp

Wij mogen onszelf als moeder van respectievelijk drie en vier pubers inmiddels aardig ervaringsdeskundig noemen. ‘Huiswerkvermijdende pubers’, een sfeer om op te schieten, doubleren en herexamens, het maakte ons als ouder bepaald niet vrolijk.

Vanuit ons werk als logopedist en dyslexiespecialist kwamen wij ook zeer regelmatig met deze doelgroep in contact.

Hierdoor hebben we het idee opgevat dat het ook anders moet kunnen. Daarom hebben wij besloten om het anders te gaan doen. We volgden een opleiding tot coach studievaardigheden en combineerden dat met onze jarenlange ervaring vanuit onze logopediepraktijken. Daar hadden we al te maken met het begeleiden van kinderen met leer-, lees- en spellingsproblemen.

Het resultaat is Studievaart. Een plek voor een ieder die vaart wil brengen in zijn eigen ontwikkeling. Wij werken altijd vanuit de hulpvraag, want leren kun je leren. Als het soms niet vanzelf gaat dan kunnen we kijken hoe dat komt. We kunnen je op weg helpen om het makkelijker te maken of we kijken samen met jou welke manieren om te leren voor jou het beste zijn. We zijn er voor jou.

En wat geeft dit veel voldoening! We hebben inmiddels al heel veel kinderen mogen helpen en hun het plezier in leren terug kunnen geven.

Gertrude en Monique zijn beiden geregistreerd in het kwaliteitsregister dyslexie van de NVLF en bevoegd om DBC-behandelingen uit te voeren.

 

Sinds april 2019 hebben wij Studievaart B.V. uitgebreid met Spreekvaart Logopedie http://www.spreekvaart.nl