Leren leren voortgezet onderwijs

Simpele technieken en vaardigheden kunnen ervoor zorgen dat uw zoon of dochter de aangeboden stof sneller en makkelijker tot zich kan nemen. Het resultaat is dat ze sneller leren én betere cijfers halen. Zo houden ze meer vrije tijd over.

De cursus ‘Leren leren’ duurt 5 cursusblokken van één uur.

Bespaar tijd en haal betere resultaten

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor leerlingen aan het begin van hun middelbare schoolcarrière. In vijf bijeenkomsten van één uur leren ze hoe ze makkelijker kunnen leren. We passen technieken toe, waardoor de leerlingen meerdere zintuigen gebruiken om te leren. Het resultaat is direct zichtbaar. De aangeboden technieken passen de leerlingen meteen toe op hun eigen huiswerk. Het geleerde brengen ze dus direct in de praktijk.

Dyslexie en concentratieproblemen

Voor kinderen met concentratieproblemen of dyslexie is deze cursus ook zeer geschikt. Zo werkt de combinatie van de gebruikte technieken als snellezen, mindmappen en geheugentechnieken erg goed. Dankzij de training lukt het de leerlingen om informatie beter te verwerken, te structureren en te onthouden.

Kosten

De cursus 'Leren leren' kost € 145,-. De cursus gaat van start bij voldoende aanmeldingen (min. 5 en max. 10 leerlingen per groep).

Inschrijven

Wilt u uw zoon of dochter meteen inschrijven voor de cursus ‘Leren leren’, dan kunt u dat doen door het inschrijfformulier in te vullen of mailen naar: info@studievaart.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de cursus ‘Leren leren’, de huiswerkklas, individuele begeleiding of bijles voor uw zoon of dochter dan kunt u terecht op studievaart.nl. U kunt ook altijd even telefonisch contact opnemen met:

Gertrude Punt-Stoopendaal   06 - 24 59 88 55

Monique Meulenkamp  06 - 20 45 18 69